My title page contents


1. Teater

Created by APA.com


Artis Penjuru Alam
Get my banner code or design your own banner
Google

   
  Artis Penjuru Alam
  Utama
 



Selamat Datang Ke Dunia Artis Penjuru Alam.( APA )

APA adalah aktivis  teater yang
 
menumpukan perhatian kepada semua bidang seni persembahan pentas iaitu teater, deklamasi puisi, lagu puisi dan tarian. Begitu juga tenaga produksi yang melahirkan seseorang yang berkaliber dalam bidang masing-masing. APA menitikberatkan ahli yang masih baru untuk mengenal seni teater. Oleh yang demikian APA mengalu-alukan peminat teater untuk menuntut ilmu di APA. Untuk sebarang maklumat atau pertanyaan bolehlah berhubung dengan En.Zul di talian 016 2172259

email: artispenjurualam08@gmail.com

 





The last comments on this page:
Comment posted by Ray Ban Clubmaster Sunglasses Rb 3016 W0365, 08/02/2013 at 12:04pm (UTC):
I have always bought $20 aviators which would eventually break and scratch because I was afraid to spend the money on a good pair and lose them. My wife finally convinced me to get a pair of Ray-Bans and I will never go back to the gas station sunglasses. The polarized lens make an incredible difference when compared to non-polarized lenses. And because they cost more than my old glasses I a" Ray Ban Clubmaster Sunglasses Rb 3016 W0365 http://www.neuwrite.com/Ray-Ban-Rb-2132-601s-78-New-Wayfarer-Outsiders.html

Comment posted by Haslina Hasbi (syina), 01/18/2012 at 4:20pm (UTC):
Assalammualaikum Warga APA... mungkin ahli lama mengenali saya yang baru SELAMAT BERKENALAN. Dari kejauhan ingin juga tahu perkembangan APA... Untuk saudara Bahar... mungkin masih mengingati saya...

Comment posted by odlghAWtNTvFF, 01/15/2011 at 9:52am (UTC):
links/go.txt;25;25

Comment posted by rem, 04/19/2009 at 7:12am (UTC):
pe ni tbe2 je nme aku ad kat sne??pas2 kne gosip klak 2,,,??EEEEEEEEEEEeeeeee,,,

Comment posted by bujal_budakbaik, 03/30/2009 at 6:15am (UTC):
salam dak2 APA.. wah2 makin lama makin meriah blog tahniah diucapkan yerk.. nak tumpang lalu kalu der saper2 nk kahwin nk pakai fotografer klick lah blog ni :-
nicefocus.blogspot.com

ok guys..

Comment posted by rio, 03/29/2009 at 6:04pm (UTC):
pe da jd ni,,,dgar cite bdak rem 2 nk g honey moon ??gan spe,,syura ke??ffoooo,,PANASSSSSSSSSSS

Comment posted by budu, 03/16/2009 at 10:23pm (UTC):
YOOOO,,PE CITE NI,,NK BT KLAS KE TAU NK BT WAYANG,,,

Comment posted by kicap-masin, 03/01/2009 at 6:20am (UTC):
kelas ari rabu dan sabtu...
datng.jangan luper bawak teh ais untuk budak name ajim..huhuhuhuhuhu

Comment posted by rio , 02/25/2009 at 11:06pm (UTC):
yoo wappsap!!!!!!!!!!!PE DA JD NI,,sy mnat kat syura,bkan kat APA!apa????

Comment posted by asyura, 02/04/2009 at 5:45am (UTC):
haha...jumpe gak website apa ni!
puas syura cari...
pepe pown syura nak say thanks sgt kat cikgu koyeng yang lawak..huhu..thanks sebab beri sy peluang dalam dlm ddb..walaupun juz bersyair...sy sgt2 berbangge dan mghargai ape yang diberi...CIKGU KOYENG...THANKS A LOT!!n tak lupa gak kat sume2 yang lian tu...thanks sebab beri tunjuk ajar..
cikgu...i love u la!!huhu.. rase sedih lak ble da nak kemne stop tok smntara...t afta spm syura datang lek...syura ta kan lupa kat korang sume...syura sayang kat APA..

Comment posted by APA, 01/19/2009 at 8:29am (UTC):
Sila beri komen tentang DDB di Ruang aktiviti 2009..

Comment posted by bujal_budakbaik, 01/19/2009 at 7:00am (UTC):
cayalah korang!!! hasil usaho korang.. dpt juga pentaskan teater daun2 berguguran for the next perak.. hup u all wt yang terbaik dari yg terbaik.. wacha...

Comment posted by babyneo, 01/18/2009 at 10:47am (UTC):
CONGRATULATION!!!!

Comment posted by princess_D, 01/12/2009 at 9:34am (UTC):
haluuu...sy mewakili "Persatuan Isteri-Isteri Ahli APA"...(hahahahhaha)..mengucpkn GOOD LUCK to APA Team for Persembahan Teater Daun-Daun Berguguran pd Sabtu ni, 17 Jan 09.....hope everythings will goes well & Fabulously..

Comment posted by ajiem, 01/12/2009 at 3:54am (UTC):
huhuhu..
wallah....

Comment posted by apa, 12/22/2008 at 3:52pm (UTC):
utk latihan DDB ini setiap arie Rabu jam 8.00mlm,Sabtu 5.00pm dan Ahad 3.00pm...datanglah..

Comment posted by akubudakjawa, 12/16/2008 at 2:40am (UTC):
Apasal web ni sejuk aje, Aku dah survey dan tau kat ne studio lthn kau org , ari apa & kul berapa kau org nye lthn aku nak dtg, bila tarikh show tu

Comment posted by apa, 12/03/2008 at 1:27pm (UTC):
sempat beb...dtg jer kt studio kiter di danau kota

Comment posted by akubudakjawa, 11/25/2008 at 2:49am (UTC):
Show Daun-daun berguguran tu bila ya? Aku akan balik KL 1/12/08, sempat ke kalau nak join

Comment posted by APA, 11/12/2008 at 1:45pm (UTC):
Matinya seorang datuk..di teruskan jugak tetapi di gabung dan diadaptasikan didalam teater ddb..alhamdulillah harap sudara dapat meluangkan masa apabila pulang ke kl nanti..akan dialu-alukan.

Comment posted by akubudakjawa, 11/10/2008 at 9:57am (UTC):
Apa dah jadi ngan "Matinya Seorang Datuk" dah pentaskan ke? Apasal teteba je tukar cita lain lak. Keja aku kat Sabah dah abis bulan December nanti aku dah balik Kl nanti aku nak join APA balik

Comment posted by kicap, 11/03/2008 at 6:17am (UTC):
slmat petang......

Comment posted by apa, 11/01/2008 at 7:06am (UTC):
mcm siott jer

Comment posted by Mak Hitam Cantekk, 10/31/2008 at 11:30am (UTC):
Huhuhuhuu..tungguuuuuuuuuuuuu!!kehadiran ku dimalam minggu ini..hhihihih

Comment posted by tok bomoh, 10/27/2008 at 7:31pm (UTC):
....mana dia?...manaaaa???

Comment posted by AYOI the BIOL, 10/25/2008 at 11:22am (UTC):
WOIIIIII SETANNNNNN MANA KORANG TAK DATANG KELAS HAAAA???...

Comment posted by JUNE, 10/21/2008 at 9:10am (UTC):
SELAMAT HARI RAya.....

Comment posted by beb, 10/13/2008 at 6:30am (UTC):

Comment posted by Ali (zali), 09/26/2008 at 9:12am (UTC):
Selamat berpuaso & menyambut hari raya aidilfitri mohon seribu kemaafan dari den tuk koRANG semuo..jiko den ado terbuek silap...maafkan yo..love u all...segalo yg buruk dtg dari den..DAN yg baik DATANGNYA DARI ALLAH SWT.. SALAM

Comment posted by:09/26/2008 at 2:33am (UTC)
artispenjurualam
artispenjurualam
Offline

SELAMAT HARI RAYA...
MAAF ZAHIR & BATIN

Comment posted by artis, 09/25/2008 at 1:51am (UTC):
apa barang beb..

Comment posted by Bujal_budak baik, 09/15/2008 at 6:24am (UTC):
erm.. di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat berpuasa & Selamat Hari raya maaf zahir dan batin.. minta maaf sekali lagi kerana sudah jarang sekali menghadirkan diri ke kelas.. ini adalah disebabkan saya tidak lagi menetap di s.alam.. saya telah membawa diri ker.. luar neger di negeri sembilan.. dan menetap disana.. insyaallah dengan izin Allah kita akan bertemu lagi terima kasih banyak-banyak kepada rakan-rakan APA i love u all.. specialy. pak latif... tq.. banyak.. muahh.. wassalamm

Comment posted by aku, 09/04/2008 at 4:30am (UTC):
saksikan ruang forum ahli...beb..

Comment posted by ida APA, 09/04/2008 at 4:21am (UTC):
hola..eh assalamualaikum...sory tu kengkorang ahli APA yg msh aktif...aku ni bukan tak nak join korang dah..tp seriusly aku mmg dah sibuk sjk join kerja2 pameran..so maafkan aku..anyway klu aku free mmg leh g klas nye..dont wurry

Comment posted by the soofi (zali), 08/29/2008 at 11:38am (UTC):
selamat menjalani ibadah puasa dengan khusyuk , diberkati dan dirahmati Allah S.W.T, insyaallah. Saya juga memohon dihalalkan semuanya.

Semoga Bulan Ramadhan ini membawa rahmat kepada kita semua. Amin.

Comment posted by Beb, 08/28/2008 at 8:18am (UTC):
Selamat Menyambut Ramadhan... dan selamat berpuasa...

Comment posted by ajiem08, 08/16/2008 at 5:58pm (UTC):
bang3...sye nk join teater bleh?:D

Comment posted by ajiem08, 08/16/2008 at 5:39pm (UTC):
saye menyeru agar semue KITA agar dtg kelas tiap minggu..kite dtg nk belajar ..
aku pon cam korang gk...slalu xdtg..tpi demi MINAT kiter jumper kt cni.demi MINAT kite buat...bukan senang nk senang..bukan susah nk susahh..lu pikir la sendri....sowi ar sumer

Comment posted by ajiem08, 08/16/2008 at 5:25pm (UTC):
elo2..ola3.hohohoh

Comment posted by Koyeng, 08/10/2008 at 2:20am (UTC):
Untuk pengetahuan semua ...

APA mencari sesiapa yang berminat dalam puisi atau teater..
Coz saya hendak menubuhkan dan melatih satu grup pemuisi yang terlatih bakal menghangatkan kembali KEKWA & aktivitinya..
Begitu juga team baru teater di cari untuk di latih ...bagi projek Festival Teater Tahun Depan..
Jika ada kekawan berminat sila beritahu ok guys..

Comment posted by Koyeng, 08/10/2008 at 2:12am (UTC):
Tahniah amir atas kerjasama anda untuk baca puisi di Lanai Seni semalam..
Good Job brother...
Jasa mu ku kenang

Comment posted by APA, 08/09/2008 at 4:45pm (UTC):
APA memerlukan peminat teater untuk bersama-sama menjayakan teater
"Matinya Seorang Datok" Sesiapa yang berminat bolehlah dtg ke pusat latihan APA

Comment posted by kian, 08/08/2008 at 9:41am (UTC):
aduhai..mana bebudak nie...show dah nak dekat nie..org tak ader yg free..woi..jelmaan mana lah korang nie...

Comment posted by beb, 08/07/2008 at 7:25am (UTC):
cemburulah tu,,,

Comment posted by casanona, 08/06/2008 at 2:04pm (UTC):
korang bdak2 cm da bgus plak..

Comment posted by Bujal_budakbaik, 07/30/2008 at 4:34am (UTC):
perkataan penih tu jgn luper tulis.. kt.. kertas.. beb..
huuhu

Comment posted by june1212, 07/29/2008 at 1:33pm (UTC):
meh r borak kat forum...
jun ada upload gambar masa show...

Comment posted by June1212, 07/29/2008 at 12:57pm (UTC):
kpd abg bujal...insyaAllah kami akan cuba menghadiri majlis anda...

Comment posted by beb, 07/29/2008 at 9:59am (UTC):
penih tu apa...ke benih..tulis

Comment posted by kian, 07/29/2008 at 3:38am (UTC):
kepada semua rakyat jelata yang diluar sana..kepada sesiapa yang berminat utk menyertai kami..sila tinggalkan nama penih dan contact number serta pesanan disini..kami akan membuat follow up..kepada anda..sekian terima kasih..yang benar..adun cawangan gombak.

Comment posted by kian, 07/29/2008 at 3:34am (UTC):
pak latip nie nama penuh dia MOHD LATIF BIN ARIFF..penggiat teater..sejak tahun 1981..kalau u kenal..lah

Comment posted by sarina mohd som, 07/29/2008 at 12:56am (UTC):
NAK TANYA- PAK LATIP MANA ERK? SAJA NAK TAHU MANA TAHU SAYA KENAL.... SAYA PUN ADA KENALAN NAMA YANG SAMA... TQ

Comment posted by Bujal_budakbaik, 07/28/2008 at 10:28am (UTC):
Di Kesempatan ini.. bujal akan menghahiri zaman bujang (dah tk hodoh ag tau.) pd 17 ogos di n9.. kad jemputan sudah di beri kepada Jun.. Dengan kehadiran anda bertambah2 lagilah.. meriah majlis ini.. tq.. huuh

Comment posted by beb, 07/25/2008 at 9:06am (UTC):
wahh sampai cam tu sekali...

Comment posted by June1212, 07/24/2008 at 6:28am (UTC):
Kepada semua ahli APA lama atau baru...atau bru nak masuk...silalah hadirkan diri ke kelas...skang ni ada byk show kene attand tapi group yg nk buatnya tak der...harap maklum....

Comment posted by kian, 07/10/2008 at 8:08am (UTC):
kepada sesiapa yang berminat nak tarik kawan-kawan di persilakan..utk kiter meramaikan lagi ahli cari gali kiter yang selama nie dah pupus..dek zaman...

Comment posted by:07/05/2008 at 10:26am (UTC)
artispenjurualam
artispenjurualam
Offline

haii asna...selamat datang ke APA.. Akaun ada telah d aktifkan oleh APA.

Comment posted by asna, 07/04/2008 at 3:49am (UTC):
hi..........

Comment posted by apa, 07/02/2008 at 12:43pm (UTC):
apa hai..haii...
apa testing testing...
nie nampak

Comment posted by zen, 07/02/2008 at 9:24am (UTC):
hi

Comment posted by Noer, 07/01/2008 at 9:25am (UTC):
yuhuuuuuuuuu..testing 1 2 3...

Comment posted by kian, 06/18/2008 at 6:15am (UTC):
first of all..i'll would like to..say..thank you kepada siapa yang..membuat webpage ini..hope..webpage ini..tak stop until here..because i dah lama dalam A.P.A ini..hope..A.P.A will continue..until end..rajin-rajin kan lah..kepada semua ahli baru..mengaktifkan balik A.P.A ini sebaik mungkin..may god bless all of u..

regards
-kian-

Comment posted by princess_D, 06/17/2008 at 1:45am (UTC):
congrat!! to amir & ila...no more fighting2 lg naaaa...semoga bhgia & kekal forever & ever & ever & ever & ever ever...& ever ever...

Comment posted by koyeng, 06/16/2008 at 1:32pm (UTC):
wei bebudak.....datang kelas hari Sabtu...Jgn nk ngok ngek kat cini....

Comment posted by june1212, 06/16/2008 at 12:37pm (UTC):
semoga berkekalan keanak cucu.....

Comment posted by babyneo, 06/16/2008 at 11:31am (UTC):
AMIRUL LAKI ORANG!!!!!:)

Comment posted by buDak_skOLa, 05/18/2008 at 12:07pm (UTC):
nak kawen dah abg kite sorang ni erk?:)

Comment posted by ida apa, 05/15/2008 at 11:42pm (UTC):
ye lah betol la meeting tu manan oi...dah cnfirm dah..ko tanye sape yg tak tau tu..mgkin cntct number dia tak up date kot..tu sbb tak dpt cntact...

Comment posted by Manan, 05/14/2008 at 6:29am (UTC):
Nak confirmkan balik meting tu jadi ke tak coz tadi jumpa member APA tapi dia pun tak tau pasal meting ni

Comment posted by:05/13/2008 at 10:21am (UTC)
girlsmatter
girlsmatter
Offline

Best wishes for your site
you are invited to my page
www.girlsmatter.page.tl
Have a nice day !
Shalani

Comment posted by apa, 05/13/2008 at 10:04am (UTC):
datang dan meeting kan...

Comment posted by Manan, 05/13/2008 at 7:01am (UTC):
Tul ke mesyuarat agong APA ari ahad 18/05/08 ni. Kalau tul blh ke aku ni dtg cos jarang gi klas. Tlg confirmkan

Comment posted by thesoofi (zali), 05/08/2008 at 9:57am (UTC):
salam..aku xdpat dtgla kahwin brader Amir..Kebetulan tarikh Wedding tu sama tarikh dengan Pakcik aku..

Comment posted by ida (ibu), 05/08/2008 at 4:53am (UTC):
alo....thanks to epul yg idupkan web ni..(klu tak silap la....well guys...APA DAH JADI DENGAN "APA"?..huhu

Comment posted by thesoofi, 05/05/2008 at 7:23am (UTC):
Today, like every other day, we wake up empty and frightened, Don't open the door to the study & begin reading...

Comment posted by Bujal_budak baik, 05/05/2008 at 3:35am (UTC):
Salam,
GRAFIK DESIGNER DIPERLUKAN URGENT!
kepada sesape yg bemnat email kat aku,
akhbar@sinarharian.com.my


jgn mrh er.. advertise kt cni.. uhhuuh

Comment posted by apa, 05/02/2008 at 7:50am (UTC):
nampak gaya tak ramai nak ikut pakej ni...so kira tak jadilah...

Comment posted by thesoofi, 05/02/2008 at 4:05am (UTC):
Thanks Eda for ur kind encouragement & motivation words towards us in order to re-build our beloved APA group.



Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  Today, there have been 2 visitors (6 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
Hakcipta Copyright © terpelihara oleh Pertubuhan Artis Penjuru Alam,webmaster