My title page contents


1. Teater

Created by APA.com


Artis Penjuru Alam
Get my banner code or design your own banner
Google

   
  Artis Penjuru Alam
  Gosip
 

Syukur Alhamdulilah ke hadrat ilahi kerana dengan izinNya Mesyuarat Agong APA sesi 2008 / 2009 telah berjalan dengan jayanya di Pusat Latihan APA Danau Kota. Tahniah juga pada AJK baru yang dicalonkan dalam mesyuarat Agong tersebut. 
Encik Latip bin Ariff masih setia di kerusinya sebagai Yang Dipertua..Tahniah diucapkan.
Harapan kepada semua ahli jawatan kuasa dan ahli-ahli dapat memberi komitmen untuk memajukan dan mempertabatkan APA. 
Marilah kita memajukan lagi industri teater di tanahair ini.
 
"Teater Memanusiakan Manusia" 





Comments on this page:
Comment posted by Koyeng, 05/10/2009 at 11:39am (UTC):
Salam,
Untuk pengetahuan semua..
saya sudah bertukar nombor..
010 2178608...
Sila up date kat phone awak semua...hehehe

Comment posted by Bujal_budakbaik, 07/28/2008 at 10:14am (UTC):
aku nye rpic mane???
uhuuhuh
promote r website kt org luar beb.. so diorng leh tau.. meh,,

Comment posted by akuanakjawa, 07/14/2008 at 2:08am (UTC):
Salam aku ni dulu penah juga join APA tapi X lama sebab sibuk ngan keja, selalu outstation.apa kabar Pak Latip dah sihat ke belum. Dah hampir enam tahun X dgr cerita pasal dia tetiba mgu lepas masa aku balik KL utk meting aku terjumpa Pak Yob kat area Ofis aku, Pak Yob bagi tau dia masuk CCU sakit jantung Aku x dpt nak melawat dia coz tengah handle projek kat Sabah. Lagi 5 bulan baru dapat balik KL. Sebagai bekas anak murid dia aku doakan dia segera sembuh. Apa-apa info maklumkan kan lah di laman web ni sebab aku dah lost contact ngan semua geng APA, bebudak yang baru setahun jagung ni sorry la aku tak kenal. Abg Baha ngan Kak Waty, Hamdan, Awin, Bad masih ada kat sane ke? Aku rindu sesangat ngan dia orang la.

Comment posted by kian, 07/10/2008 at 8:05am (UTC):
alozzz...prend..mama lu orang nie semua

Comment posted by june1212, 06/24/2008 at 5:07am (UTC):
mner ler warga APA semua ni...

Comment posted by buDak_skOLa, 05/18/2008 at 12:17pm (UTC):
alhamdulillah.

tahniah kpd cik latip

Comment posted by:05/10/2008 at 10:14am (UTC)
arry
arry
Offline

APA website cun!!!saper desgin

Comment posted by mr.cmp, 05/05/2008 at 9:02am (UTC):
ada artis kita jadi belaan datuk...betul ke...r..susah nak caya..



Add comment to this page:
Your Name:
Your message:

 
  Today, there have been 2 visitors (11 hits) on this page!  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=
Hakcipta Copyright © terpelihara oleh Pertubuhan Artis Penjuru Alam,webmaster